Myyr York Times


Keväällä 2018 käynnistyvä Myyr York Times on paikallislehti, joka on läsnä.

Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Se jaetaan jokaiseen talouteen Myyrmäen suuralueen lisäksi Kivistössä, Honkasuolla, Malminkartanossa sekä Kuninkaantammessa. Lisäksi tuorein numero löytyy noin 25 noutopisteestä jakelualueen keskeisimmiltä paikoilta. Tarkempi ilmestymisaikataulu löytyy mediakortista.

Myyr York Times on myyrmäkeläisten tekemä lehti myyrmäkeläisille. Myyrmäki muodostuu meille täällä asuvien lisäksi alueesta josta Myyrmäessä käydään asioimassa, harrastamassa, opiskelemassa tai työskentelemässä. Siksi jakelualue on hieman laajempi kuin Myyrmäen kaupunginosa tai suuralue.

Myyr York Times -lehden takaa löytyvät Myyrmäki-liike sekä Myyrmäki-Seura ry. Lehteä kustantaa Myyr York Media Oy.

Lehden sisältö on rajattu tiukasti Myyrmäkeen, siihen mitä lehden jakelualueella tapahtuu sekä siihen mikä vaikuttaa elämään Myyrmäessä. Me emme kirjoita kansainvälisistä asioista, emme valtakunnallisista asioista emmekä edes siitä mitä Helsingissä tai Tikkurilassa tapahtuu. Näitä asioita käsittelevät kaikki muut mediat. Myyrmäestä on puuttunut aidosti paikallinen media. Siksi Myyr York Times.

Moni miettii miksi ryhdymme tekemään perinteistä sanomalehteä aikakautena, jolloin viestintä ja mainonta on siirtynyt yhä vahvemmin sosiaaliseen mediaan. Myyrmäen tapahtumia voi niitäkin seurata useammalta verkkosivulta ja sosiaalisen median palstalta. Uskomme että painetulle sanalle on kuitenkin vielä vahva tilaus. Sosiaalisen median viestit lipuvat silmiemme ohitse hetkessä, paperilehti tapahtumakalentereineen säilyy keittiön pöydällä koko kuukauden.

Tämän päivän medialle on tyypillistä lyhyt ilmaisu. Myyr York Times pyrkii kertomaan asioiden taustoista myös hieman laajemmin.

Mainostajille Myyr York Times tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa asiakkaat huolella luetussa ympäristössä. Yhdessä taustayhteisöjen Myyrmäki-liikkeen sekä Myyrmäki-Seuran sosiaalisen median kanavien ja kaupunkitapahtumien kautta mainonta on läsnä myyrmäkeläisten arjessa.

Lukijoilla on kesän ajan mahdollisuus vaikuttaa siihen, vakiintuuko Myyr York Times lehden lopulliseksi nimeksi - vai onko se jotain muuta.