PK-35 naiset otti kotiin seitsemännen mestaruuden

2010-luvun menestyksekkäimmän naisten joukkueen kahden hopean kausi 2017 sujui mallikkaasti, mutta jätti pienen pettymyksen tunteen pelaajille, valmentajille ja taustajoukoille. Tänä vuonna PK-35 Vantaa palasi mestariksi.

NAISTEN SM-SARJAN yläloppusarja oli erittäin tasainen, ja jännitys säilyi viimeiseen kierrokseen asti. Punamustien joukkue oli koko kuluvan sarja- kauden ajan takaa-ajajana. Viimeiseen otteluun lähdettäessä sarjakärki HJK:lle riitti kotitasapeli. Joukkue ei ollut yli vuoteen hävinnyt kotonaan, Töölössä.

 Eipä ollut PK-35 Vantaallakaan tappioita yläloppusarjassa, joten itseluottamus oli puolin ja toisin korkealla. Lokakuun 20. päivän ilta päättyi PK-35 Vantaan 2–1 vierasvoittoon.

JOUKKUEEN General Manager KAJ BJÖRKQVIST kertoi kaudesta jääneen hyvän fiiliksen. Voittaminen on tunnetusti mukavaa.

 Edelliseen kauteen verrattuna joukkueessa tapahtui jonkin verran muutoksia. Joukkueen kasaaminen onnistui hyvin ja suunnitelmassa pysyttiin.

 “Mentiin koko kausi samalla joukkueella. Joukkue oli tasapainoinen, pelaajia eri rooleissa, kuten valmennus oli toivonutkin”, kommentoi Björkqvist.

 Lokakuun lopussa joukkue oli ansaitulla lomalla, mutta seuraavan kauden pelaajaneuvottelut on jo aloitettu.

NAISTEN LIIGAN pelaajat äänestivät liigan parhaaksi puolustajaksi Punamustien TIIA PELTOSEN. Juniorivuosistaan lähtien Punamustia edustanut Peltonen siirtyy Åland Unitediin uusien haasteiden perässä.