Uheilupuiston hotelli toteutuu

MYYRMÄKEEN Raappavuorentien ja Rajatorpantien risteysalueelle on nousemassa 8-kerroksinen hotellirakennus. Parhaillaan rakennuslupavaiheessa oleva hotelli tuo helpotusta pitkään kiusanneeseen majoitustilaongelmaan Myyrmäessä.

 Hotellin puuttuminen Myyrmäestä on jarruttanut erityisesti Myyrmäen urheilupuiston kehittämistä. Urheilupuistossa järjestetään vuosittain isojen urheilutapahtumien lisäksi lukuisia messuja ja muita tapahtumia. Hotelli mahdollistaa myös puiston hyödyntämisen leiripaikkana. Toteutuessaan hotelli palvelee myös tänä syksynä kasvanutta Metropolia ammattikorkeakoulua sekä Myyrmäen suuralueen yrityksiä.

HOTELLIHANKKEEN takana on pohjoismaisen kiinteistösijoittajan NREP:n konserniin kuuluva NREP NSF III Finland Advisory Oy. Ryhmä omistaa nykyisin muun muassa Tikkurilan Dixin ja Pelican Self Storage -pienvarastot. Raappavuorentien ja Rajatorpantien risteykseen sijoittuvan hotellin on suunnitellut Avarrus Arkkitehdit Oy.

 Tulevan hotellin konsepti yhdistää perinteisen hotellin, kevyemmän retkeilymajatyylisen majoitustoiminnan sekä hieman pidempiaikaisen majoittumisen.