Myyr York Times siirtyy noutopisteisiin

MYYR YORK TIMES on ilmestynyt vuoden aikana kymmenen kertaa. Levikki on ollut peräti 34 000 kappaletta jakelun tapahtuessa joka talouteen Kivistön ja Myyrmäen suuralueella sekä Helsingin puolella Kuninkaantammen, Honkasuon sekä Malminkartanon alueilla. “Joka talous” ei kuitenkaan ole tarkoittanut jokaista talousta, koska merkittävä osa postiluukuista kantaa “Ei ilmaisjakelua” -tarraa. Paperinkeräyslaatikoista löytyy myös runsaasti koskemattomia pinoja paikallislehtiä ja mainoksia. Lehden painoksesta merkittävä osa menee harakoille. Eikä tämä koske vain Myyr York Times -lehteä, vaan myös kaikkia muita paikallislehtiä.

LEHDEN PAINAMINEN ja jakelu ei kuitenkaan ole ilmaista. Myyr York Times ei ole saanut kaupungin avustusta kuten Koivukylän lähisanomat, eikä lehti kiinnosta kaupunkia ilmoitusvälineenäkään samassa mittakaavassa kuin HS Vantaa ja Vantaan Sanomat.

NYT kun lehti on tullut tutuksi, olemme päättäneet muuttaa lehden konseptia. Jatkossa lehden jokainen numero on saatavilla noutopisteistä, joiden määrää kasvatamme vähintään 50 pisteeseen. Lisäksi julkaisemme pari kertaa vuodessa suurnumeron, joka jaetaan joka talouteen aiemmalla levikkialueella. Lehden voi myös tilata kotiin kannettuna postimaksuja vastaan lehden verkkosivuilta. Ilmestymisaikataulu tulee tarkentumaan kesän aikana. Noutopistejakelun myötä pystymme tarjoamaan mainostajille edullisempaa näkyvyyttä ilman että todellisten kontaktien määrä tulee merkittävästi pienenemään.

NOUTOPISTEJAKELUN rinnalla tulemme loppuvuoden aikana kehittämään lehden verkkokanavia.