HURMOKSELLISTA

 

1. Allun Grilli löysi naapurista uudet tilat kun nykyisen kiinteistön purkutyöt alkavat syksyllä. Allu avaa Myyrmäentie 4:ssä, samassa siipirakennuksessa jossa Makukasari ja Oh My Game sijaitsevat. Ravintolan tarkoituksena on palata muutaman vuoden päästä entiselle paikalle nousevaan uuteen kiinteistöön.

2. Myyrmäessä ja Martinlaaksossa asuneen ja kohta kymmenen vuotta sitten kuolleen laulajan KARI TAPION elämästä tehty elokuva esitetään ennakkonäytöksenä KinoMyyrissä 5. päivä syyskuuta.

 3. ”Pleku” ja sittemmin ”House Koo” nimillä tunnettu musiikkibaari Louhelan aseman kainalossa on vaihtanut jälleen nimeä. ”Stage Louhela” kuvaakin edeltäjiään paremmin ravintolan ideaa. Paikka on tunnettu siitä, että kuka tahansa voi nousta lavalle jammailemaan.

4. Myyrmäen skeittihalli on jälleen ilman vetäjää. Helluntaiseurakunnan alun perin rakentama skeittihalli toimi pari viimeistä vuotta Vantaan Rullalautailijoiden vetämänä. Toivottavasti paikalle löytyy uusi vetäjä, sillä varsinkin talvella sisäskeittipaikoista on pulaa.

5. Aikaisemmin nyrkkeilijänä tunnettu JUHO TOLPPOLA pyrkii rakentamaan uutta uraa tapahtumapromoottorina JT-promotions nimen alla. Myyrmäkihallissa järjestetään 7.12.2019 pikkujoulut, joissa esiintyy mm. Eppu Normaali. Vantaan kaupungilla kentänhoitajana toimiva Tolppola oli keväällä Suomen Kansa Ensin -ryhmän eduskuntavaaliehdokkaana, mutta jäi 163 äänen saaliilla valitsematta.

6. Laajaniityntiellä Martinlaaksossa sijainnut Roberts Coffee jäi kovin lyhytikäiseksi. Sama yrittäjä avasi paikalle Totoro Sushi buffetin, jota listanpitäjä on kuullut kehuttavankin. Nyt kun kävely-yhteys uimahallilta Laajaniityntielle on kesän aikana avattu, menestymisen edellytykset jatkossa lienevät myös paremmat.

7. Toinen kehuja kerännyt ruokala on Cafe Apricot Kivistössä. Erityisesti Apricotin viikonloppubrunssi on saavuttanut suosiota kivistöläisten keskuudessa.

8. Moni lukija on ollut huolissaan siitä, että tyhjien liikehuoneistojen määrä on Myyrmannissa kääntynyt taas kasvuun. Maalaisjärjellä ajateltuna kauppakeskukseen tulee mielenkiintoisia liikkeitä vain mikäli myrtsiläiset suosivat omaa kauppakeskustaan Jumbon, Kaaren tai Sellon sijaan. Tosin, Järvenpään kehutussa Citymarketissa vieraillessaan listanpitäjän mielessä kyllä kävi, että Myyrmannin kauppiaat voisivat myös itse aktivoitua.

 9. Hämeenkylän koulun kasvatti Virve Rosti täytti viime syksynä 60 vuotta. Nykyisin Martinlaaksossa asuvalle laulajalle myönnettiin kesällä Iskelmä-Finlandia. Palkintoa on jaettu vuodesta 2001 lähtien joka vuosi merkittävälle suomalaiselle viihdetaiteen ammattilaiselle.