Logo

Trivia 6/2019

Tiedät varmaan kaiken, mutta kuinka hyvin tunnet Myyrmäkeä, sen historiaa ja kulttuuria?

1. Hågansbergin nuorisoseuratalo sijaitsi
a) Kaarelassa Vantaan rajan tuntumassa b) Vantaankoskella c) Hakunilassa?

2. Länsi-Vantaan ensimmäinen rock-festari on
a) Myrri rock b) Helsinki Rock Festival c) Louhela Jam?

3. Olympiamitaleja on Länsi- Vantaalla ratkottu
a) Raappavuoren ympäristössä b) Keimolan moottoriradan maastossa c) Vantaanjoen varressa?

4. Mistä päin Länsi-Vantaalta löytyy Suomen abstraktin kuvanveiston uranuurtajan Raimo Utriaisen veistos?

a) Virtatalon aulasta Myyrmäestä b) Mercuria kauppaoppilaitoksesta Martinlaaksosta
c) Kaivokselan ala-asteelta

5. Vaskivuoren lukion rehtori on

a) Eira Kasper b) Elina Arokannas c) Lauri Teivainen?

6. Vantaan läntinen kaupungintoimisto löytyi alun perin
a) Martinkeskuksesta b) Myyrinpuhoksesta c) Kalevantalosta?

7. Mikä seuraavista ei ole Länsi- Vantaalla toiminut ravintola?

a) Myyrin Holvi b) Ravintola Vip c) Ravintola Monttu

8. Huddingenpolku Myyrmäessä on saanut nimensä
a) Ruotsissa sijaitsevasta ystävyyskaupungista b) Mätäojan varrella sijainneesta Huddingen tilasta
c) Friherssin ensimmäiseltä talolliselta?

9. Kuka on Ilpo Hälvä?

a) Myyrmäen kirkon arkkitehti b) Kuohukujan ostarin arkkitehti c) Kilterin koulun arkkitehti

10. Katriinakoti on

a) Lammaslammen rannalla sijainnut vanhainkoti b) Katriinan sairaalan alkuperäinen nimi c) Korutien varrella sijaitseva palvelutalo?

 

Kyllä ne vastaukset vielä päähän pälkähtää...

 

1)a 2)b 3)a 4)a 5)b 6)a 7)c 8)a 9)b 10)b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.