Myyrmäen keskustakortteleiden ilme uusiksi

MYYR YORK TIMES -lehden numerossa 7/2018 on kerrottu Myyrmäen eri vaiheissa olevista rakennus- ja kaavahankkeista. Yksi niistä on nyt nytkähtänyt askeleen eteenpäin.

MYYR YORK DOWNTOWN -alueen eli Myyrinpuhoksen, Liesikujan pysäköintihallin ja Isomyyrin kortteleiden suunnittelukilpailun ehdotukset ovat parhaillaan esillä Vantaa Infossa Myyrmäessä. Työt ovat esillä vain 8.3. asti ja mielipiteitä niistä voi jättää osoitteessa www.vantaa.fi/myyryorkdowntown 17.3. mennessä.

KILPAILUEHDOTUKSIA puidaan myös asukastilaisuudessa maanantaina 4.3. Kilterin koululla klo 18–20. Kilpailu ratkeaa 11.4.

KILPAILUSSA olevat korttelit sijaitsevat erittäin keskeisellä paikalla Myyrmäkeä ja tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa uutta ja ilmeikästä kaupunkirakentamista, joka yhdistyy saumattomasti asema-alueeseen. Alueelle rakennetaan sekä asuntoja, palveluita että työpaikkoja.

TOINEN kiinnostava, mielipiteitä herättävä tilaisuus maaliskuussa on Luhtitien jatketta, Kelokuusenmäkeä ja Raappavuorenpuistoa koskeva asukasilta keskiviikkona 27.3. klo 17.30 niin ikään Kilterin koululla.