Urheilupuiston hotelllin rakentaminen on alkanut

MONEN MUTKAN JÄLKEEN

MONEN ohikulkijan huomion on kiinnittänyt Raappavuorentien vieressä oleva kuoppa. Sen selitys on, että Myyrmäen Urheilupuiston hotellista tulee vihdoin totta.

“Vihdoinkin”, sanoisi moni, sillä hotellia on puuhattu ja suunniteltu jo yli 10 vuotta. Hanke on lykkääntynyt useita kertoja eri syistä, vaikka hotellin tarpeesta Myyrmäkeen on oltu varsin yksimielisiä. Majoitusmahdollisuuksien puute on koettu myös isoksi esteeksi koko Urheilupuiston kehittämiselle.

OLEMME tosiaan toteuttamassa hotellia Myyrmäkeen Raappavuorentielle”, vahvistaa johtaja PETRI VALKAMA kiinteistökehitysyhtiö NREP:istä.

Hän kertoo, että kahdeksankerroksiseen hotelliin on tulossa 322 hotellihuonetta, kahvila, saunaosasto sekä lounge- ja etätyöskentelytiloja. Huoneita tulee sekä ly- hytaikaisen yöpymiseen että pitkäaikaiseen majoittumi- seen.

TARKEMPAA TIETOA hotellin toimintakonseptista Valkama lupailee lähempänä hotellin valmistumista. Silloin paljastetaan myös eri operoijat, jotka hotellikokonaisuutta tulevat pyörittämään.

“Tällä hetkellä rakentaminen etenee suunnitellusti”, johtaja Valkama kertoo. Hotellin on tarkoitus valmistua syksyn 2021 aikana.