Viini virtaa ja iskelmä soi Myyrmäki Stadionilla 5.-6.6.

HEDONISMIN KESÄOLYMPIALAISET

MYYRMÄESSÄ nähdään suuri Iskelmä Myyrmäki Wine & Food -festivaali 5.-6.6.2020, jota seuraa JAMES BLUNTIN konsertti 7.6. Yksi festivaalin järjestäjistä, VILLE PUSA, on paitsi karismaattinen esiintyjä ja Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä, myös tunnettu herkkusuu ja ruokayrittäjä.

AIKOINAAN Hype-musikaalista vuonna 1994 musiikkiuransa aloittanut Pusa on asunut Vantaalla seitsemän vuotta ja rakastunut kaupunkiin. Myyrmäki Stadion on hänen mielestään yksi Etelä-Suomen hienoimpia stadioneja.

“Minua harmitti sen vähäinen käyttö ja päätin, että haluan tuoda oman panokseni Länsi-Vantaan elävöittämiseksi”, Pusa kertoo. “Otin yhteyttä ystävääni Kalle Keskiseen (Loud N’ Live) ja myös hän rakastui paikkaan. Myyrmäki on loistavien yhteyksien varrella lähellä sekä Helsinkiä että Espoota. Täydellinen paikka järjestää tapahtumia.”

PUSAN ja keittiömestari TEEMU KORKALAISEN yhdessä perustama Happie’s-hotdog-yhtiö on lanseerannut sellaisia hodariherkkuja, että niiden perässä matkustetaan. Festivaaleillakaan ei keskitytä pelkkään musiikkiin, vaan hellitään myös makunystyröitä.

“Panostamme korkeaan laatuun ja sen takia festivaaleilla on huippukokkeja ja muita ravintoloiden edustajia myymässä laadukasta ja maukasta ruokaa höystettynä parhailla artisteilla ja bändeillä”, Pusa sanoo.

Myyrmäki Stadionin lavalla nähdään muun muassa Vain elämää -ohjelmastakin tutut ELASTINEN, TUURE KILPELÄINEN, ERIN, PAULA KOIVUNIEMI, LAURA VOUTILAINEN ja ANNE MATTILA sekä PYHIMYKSEN, HEIKKI KUULAN ja VOLIN muodostama tehotrio Teflon Brothers. Artistikaarti täydentyy ensi kevään aikana.

FESTIVAALI on suunnattu aikuisille. Kahdeksantoista vuoden ikäraja mahdollistaa viinimaahantuojien ja olutpanimoiden tarjoilupisteet sekä tasokkaan ruoka- ja ravintolamaailman. Mukana on esimerkiksi TEEMU LAURELL, Suomen Top Chef -voittaja vuodelta 2012.

“Tällä hetkellä Myyrmäki Stadion on isolle yleisölle tuntematon paikka. Ensi kesänä kaikki tietävät mikä on Myyrmäki Sta- dion ja missä se sijaitsee”, lupaa Ville Pusa.