Vantaa Boxing Night lupaa tyrmäävän illan

TURPAKÄRÄJÖINTIÄ

PRO BOXING TEAM FINLAND -ammattinyrkkeilytalli avaa jälleen suomalaisen ammattinyrkkeilyvuoden järjestämällä 1.2.2020 Vantaalla Myyrmäen Urheilutalolla nyrkkeilyillan, jonka pääotteluissa nähdään SAMULI ”LA- LONDE” KÄRKKÄINEN sekä GENNADI ”RUSSIAN ROULET- TE” MENTSIKAINEN. Kahdeksaneräisiksi suunnitelluissa alemman raskassarjan pääotteluissaan miehet saavat vastaansa Unkarin LASZLO PENZESIN ja Viron ANTON SJOMKININ.

KOLME VUOTTA ammattilaisena nyrkkeillyt Kärkkäinen (voitot 11–1, 4 tyrmäystä) on voittanut urallaan Itämeren alueen alemman raskassarjan (90,7 kg) mestaruuden ja puolustanut sitä voitokkaasti vuosi sitten Myyrmäen Urheilutalolla. Kärkkäisen uran komeimpina voittoina ovat tähän asti pistevoitot Ruotsin mestari SAMO JANGIROVISTA sekä suomalaisnyrkkeilijöitä vastaan voitot hankkineista IVAN LYSYTSIASTA ja REINIS POROZOVSISTA.

Kärkkäinen saa vastaansa Unkarin 41-vuotiaan LASZLO PENZESIN (voitot 10–6, 9 tyrmäystä), jonka otteluista vain yksi on kestänyt täydet erät. Muutoin kovaiskuisen Penzesin ottelut ovat noudattaneet kaavaa ”tyrmää tai tule tyrmätyksi”.

GENNADI Mentsikainen (voitot 7–4, 6 tyrmäystä) päätti viime vuotensa komeaan ensimmäisen erän tyrmäysvoittoon Suomessa aiemmin VIKKE KANNISEN voittanutta TSEKIN DOMINIK LANDGRAFIA vastaan. Vuoden 2015 amatöörien SM-kultamitalisti saa vastaansa aiemmin urallaan kaksi suomalaista lyöneen Viron Anton Sjomkinin.

LISÄKSI Vantaa Boxing Nightissa kehään nousevat Pro Boxing Team Finland -tallin ottelijoista muun muassa JANNE RANTANEN sekä MARKUS SUTINEN. Kaikkiaan illassa isketään 6–7 ammattinyrkkeilyottelua.

“Illan kattaus näyttää jo nyt hyvältä, ja odotan nyrkkeilijöiltämme hyviä esityksiä näissä näytönpaikoissa”, kertoo promoottori JUHO TOLPPOLA Pro Boxing Team Finland -tallista. “Ei riitä, että on nimellisesti ammattinyrkkeilijä, vaan kehässä on osattava säväyttää ja kehityttävä päämäärän mukaisesti. Myyrmäessä on aina ollut hyvä tunnelma nyrkkeilytapahtumissa ja lupaan, että tälläkin kertaa tunnelma on katossa”, Tolppola päättää

 

 

 

Kärkkäinen näyttää kaverille missä pallea sijaitsee.